הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
קופסה של חומוס מבושל
3/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
כף של אבקת מרק עוף
מלח,פלפל שחור
1/2 כפית כורכום
4 כוסות מים
שמן לטיגון
אופן ההכנה
1. מסננים את מי השימור של החומוס.שמים בסיר עם השמן ומטגנים בו קלות את האורז.
2.מוסיפים פטרוזיליה קצוצה,החומוס המבושל ואבקת מרק,מתבלים במלח,פלפל שחור וכורכום ומערבבים.
3.מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.מבשלים על אש נמוכה בסיר מכוסה במשך 20 דקות,עד שהמים ניספגים באורז והוא נעשה רך ויבש.
מגיש:
מקור: בני סיידא
שתף את המתכון
