הוראות הכנה
מרכיבים
3 בצלים גדולים קצוצים
3 כוסות אורז
חזה עוף חתוך לחתיכות קטנות
5-7 כפות גדושות- רוטב סויה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אורגנו לטעם
אופן ההכנה
מבשלים את האורז בסיר עם 6 כוסות מים כרבע שעה על אש קטנה.
מתגנים את הבצלים במחבת ומוסיפים את העוף. מטגנים עד שהעוף מתחיל להשחים ולהיות מוכן.
מוסיפים את האורז המוכן למחבת. מוסיפים את התבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-3 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
