חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם עוף ופירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם עוף ופירות ים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
6 כנפי עוף
1/2 ק"ג פירות ים מעורבים
1/2 1 כוסות אורז, רצוי ריזוטו
3 עגבניות חתוכות לקוביות
1 כוס יין לבן יבש או חצי יבש
1/2 כפית אבקת צ'ילי גרוס
1/3 כוס שמן זית
1/2 כוס אפונה קפואה סנפרוסט
1 בצל יבש חתוך לאורך
3 שיני שום
מלח
אופן ההכנה
שמים בסיר מעט שמן זית ומטגנים בו את האורז עד שהוא הופך שקוף.
מוסיפים לסיר 3 כוסות מים ומבשלים את האורז עד שהוא מתרכך.
כאשר האורז כמעט מוכן מוסיפים לו את האפונה הקפואה.
במחבת עמוקה נפרדת מטגנים את הבצל ואחרי 3 דקות מוסיפים גם את השום.
מוסיפים למחבת את העגבניות ומבשלים במשך כ-10 דקות.
מוסיפים את כנפי העוף, את היין, הצ'ילי והמלח ומבשלים כ-15 דקות נוספות.
כעת, מוסיפים לתבשיל העגבניות את פירות הים ומבשלים 3-4 דקות נוספות.
מסדרים את האורז בצלחת שטוחה ושופכים מעליו את רוטב העגבניות עם העוף ופירות הים.
מגיש: giacommo
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון