חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם עשבי תיבול , בצל מטוגן ורימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם עשבי תיבול , בצל מטוגן ורימונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
8 כפות שמן
2 כוסות אורז פרסי
1 מקל קינמון, או ¼ כפית קינמון טחון
3 כוסות מים רותחים
½1 כפיות מלח
2 בצלים קצוצים
1 כוס עשבי תיבול קצוצים (ריחן, שמיר, רוקט, פטרוזיליה)
3 כפות גרגירי רימון לקישוט
אופן ההכנה
מחממים בסיר 4 כפות מהשמן ומטגנים את האורז 1 דקה , תוך ערבוב.
מוסיפים את הקינמון, המים והמלח ומביאים לרתיחה. מכסים במכסה ובמגבת, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות . מכבים את האש.
בינתיים מחממים את שארית השמן ומטגנים את הבצל עד שמזהיב. מוסיפים לאורז את הבצל ועשבי התיבול ומשאירים בסיר מכוסה עוד 10 דקות. מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים בגרגירי הרימונים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון