חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט,קל להכנה וטעים.
אורז עם פטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט,קל להכנה וטעים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוסות אורז שטוף
3 כוסות מים
250 גרם פיטריות שמפיניון טריות חתוכות
1 בצל קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
1 כף מרק פטריות
מלח, פלפל
3-4כפות שמן
אופן ההכנה
לטגן בשמן את הבצל הקצוץ, להוסיף לו את הפטריות תוך ערבוב מדי פעם. אחרי שהפטריות התרככו להוסיף את האורז לטגן יחד עוד מספר דקות להוסיף כף אחת של אבקת מרק פטריות, מלח ופלפל שחור, להוסיף את המים. כאשר המים רותחים, להנמיך את האש לבינונית ולבשל 18 דקות נוספות. להוסיף את הפטרוזיליה ולהגיש חם.
מגיש: קיבי
מקור: עצמי
שתף את המתכון