הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
100 גרם צנוברים
4 כפות שמן
1 בצל גדול קצוץ
3 כוסות מים רותחים
1 כף אבקת מרק עוף
מלח
אופן ההכנה
1. רוחצים את האורז ומייבשים.
2. מטגנים במחבת את הבצל והצנוברים בכף שמן.
3.בסיר מטגנים מעט את האורז , בשארית השמן .מוסיפים את אבקת המרק והמלח לסיר ומערבבים.
4. מוסיפים את המים ומבשלים את האורז על אש קטנה עד שיספוג את כל הנוזלים והתרכך (כ 20 דקות).מורידים מהאש.
5. מערבבים את האורז עם הבצל והצנוברים המטוגנים וסוגרים את הסיר למספר דקות.
מגיש:
מקור: ניר בלומנפלד
שתף את המתכון
