הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אורז בסמטי שטוף היטב ומושרה למשך 3 שעות במים וכפית מלח .
בצל חתוך לקוביות קטנות .
3 כפות שמן
50 גרם אגוזי קשיו קלויים קל
חצי כפית קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
מלח
פלפל שחור עפ"י הטעם .
אופן ההכנה
בסיר טפלון לחמם את השמן ולטגן קלות את הבצל .להוסיף את אגוזי הקשיו המלח והפלפל ,ואגוז המוסקט והקינמון.
לסנן את המים מהאורז להעבירו לסיר לטיגון קל של 3 דקות .
להוסיף כוס וחצי מים רותחים לערבב היטב .
לבשל על אש נמוכה 20 דקות בדיוק בסיר מכוסה .
להשאיר סיר סגור במכסה ל10 דקות נוספות .
להוציא ולהגיש
בתאבון
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
