חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם קינמון ואגוזי קשיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם קינמון ואגוזי קשיו
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כוס אורז בסמטי שטוף היטב ומושרה למשך 3 שעות במים וכפית מלח .
בצל חתוך לקוביות קטנות .
3 כפות שמן
50 גרם אגוזי קשיו קלויים קל
חצי כפית קינמון
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
מלח
פלפל שחור עפ"י הטעם .
אופן ההכנה
בסיר טפלון לחמם את השמן ולטגן קלות את הבצל .להוסיף את אגוזי הקשיו המלח והפלפל ,ואגוז המוסקט והקינמון.
לסנן את המים מהאורז להעבירו לסיר לטיגון קל של 3 דקות .
להוסיף כוס וחצי מים רותחים לערבב היטב .
לבשל על אש נמוכה 20 דקות בדיוק בסיר מכוסה .
להשאיר סיר סגור במכסה ל10 דקות נוספות .
להוציא ולהגיש
בתאבון
מגיש: עוזרד
מקור: עצמי
שתף את המתכון