חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אורז עם שום, עגבניות, רוקט וגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אורז עם שום, עגבניות, רוקט וגבינה בולגרית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
½2 כוסות מים
1 כוס עגבניות מרוסקות (אפשר משומרות)
1 כף רסק עגבניות
1 כפית סוכר
½1 כפיות מלח
6 כפות שמן
8 שיני שום, קלופות וחצויות
2 כוסות אורז
15 עגבניות מיובשות בשמן זית, קצוצות גס
1 כוס עלי רוקט, חתוכים לרצועות
100 גרם גבינה בולגרית, מפוררת
אופן ההכנה
מרתיחים בסיר את המים עם העגבניות, הרסק, הסוכר והמלח. בינתיים מחממים בסיר אחר את השמן ומטגנים את השום עד שמזהיב קלות. מוסיפים את האורז ומטגנים 1 דקה, תוך ערבוב. מוסיפים את הנוזלים (המים עם העגבניות) ומביאים לרתיחה. מכסים במכסה ומגבת, מנמיכים את הלהבה ומבשלים 20 דקות. מערבבים את האורז המוכן, מוסיפים את העגבניות המיובשות ומשהים , בסיר מכוסה עוד 15 דקות. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים מעל את הרוקט והגבינה ומגישים.
בתיאבון!
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון