הוראות הכנה
מרכיבים
2 כוסות אורז
½ כוס פטרוזיליה קצוצה
½ כוס שמיר קצוץ
2 שיני שום פרוסות
בצל חתוך לקוביות
3 כוסות מי ברז קרים
חצי כפית כורכום
חצי כפית אבקת מרק
מלח, פלפל
אופן ההכנה
לטגן את השום והבצל לשקיפות להוסיף את האורז ולערבב עד שכולו יהיה עטוף בשמן
להוסיף את המים+עשבי התיבול, לתבל, לערבב לכסות ולהביא לרתיחה להוריד ללהבה
קטנה להמשך בישול עוד 15 דקות....(לא לפתוח את מכסה הסיר רק לאחר 10 דקות)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
