הוראות הכנה
מרכיבים
4-5 שוקיים
1 בצל גדול חתוך לקוביות קטנות
4 גזרים חתוכים למקלות
כוס וחצי אורז מושרה
כף אבקת מרק עוף
מלח ופלפל
מים
אופן ההכנה
לטגן את הבצל ב 2 כפות שמן עד שקיפות.
להוסיך את העוף ולטגן. להנמיך אש, לכסות ולהוסיך מלח ופלפל, ככה 20 דקות ולהפוך מידיי פעם.
להוציא את העוף (בלי הבצל) מהסיר. להשטיח בסיר (על הבצל המטוגן) שכבת גזר עליה את העוף ועליו עוד שכבת גזר.
על אש נמוכה 10 דקות (עד ששכבת הגזר התחתונה נמסה והעליונה רכה).
אחרי 10 דקות לשפוך על הכל את האורז+מים שיכסו את האורז בתוספת מלח, פלפל וכף מרק עוף.
לכסו ולבשל כ 40 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה כשעליו מונחת מגבת.
לחכות רבע שעה לפני שפותחים את הסיר, לערבב את הכל ולזלול.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
