הוראות הכנה
מרכיבים
50 גרם שוקולד מריר מגורד
2 מיכלי שמנת מתוקה
1 שפופרת חלב ממותק ומרוכז (400 גרם)
1/3 1 כוסות ויסקי
1 כפית אבקת קפה נמס
1 כפית תמצית וניל
1 כפית תמצית שקדים
קמצוץ הל או אגוז מוסקט (לא חובה)
אופן ההכנה
בסיר קטן ממיסים את השוקולד יחד עם 4 כפות מים.
מעבירים למערבל את כל החומרים, כולל השוקולד המומס, ומעבדים חצי דקה.
מעבירים לבקבוק מעוקר של 750 מ"ל , אוטמים היטב ושומרים במקרר.
האייריש קרים יישמר במקרר לפחות חודש. יש לנער לפני השימוש.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
