חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אנטי פסטי כרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בגלל הכרובית המצחיקה הזו, כל השכונה פתאום אוכלת כרובית.
אנטי פסטי כרובית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בגלל הכרובית המצחיקה הזו, כל השכונה פתאום אוכלת כרובית.
הוראות הכנה
מרכיבים
3-4 ראשי כרובית מפורקות לפרחים בינונים
שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה
לחמם תנור לחום מקסימלי (250 מעלות בתנור ביתי), אפשר בטורבו
להניח את פרחי הכרובית על תבנית מרופדת בנייר אפייה או משטח סיליקון
לזלף מעט שמן זית ולפזר מלח גס.
לאפות 10-20 דקות עד שפרחי הכרובית מקבלים "צריבה" מלמעלה אך אינם אפויים לגמרי.
לאכול חם או קר, ניתן להגיש עם טחינה.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור: אשת פוטיפר
שתף את המתכון