חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אננס ותותים בתבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פירות עשיר, מגווון ומטובל.
אננס ותותים בתבלינים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

סלט פירות עשיר, מגווון ומטובל.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 אננס גדול ( כ- 2 ק"ג )
1 כף סוכר
¼ כפית מלח
1 כפית גרגרי פלפל שחור שלמים
¼ כפית זנגביל טחון
1/8 כפית ציפורן טחונה
1/8 כפית קינמון טחון
1/8 כפית פלפל אנגלי טחון
מיץ מלימון אחד
2 כוסות תותי שדה
אופן ההכנה
מסירים את ציצת העלים מהאננס , וחותכים אותו לרבעים לאורכו . מוציאים את הליבה וקולפים . קוצצים 3 מרבעי האננס , ומרסקים במעבד מזון למחית חלקה . מסננים את המחית במסננת עדינה . מערבבים את מחית האננס עם סוכר , מלח , גרגרי פלפל , תבלינים ומיץ לימון , ומעבירים לקערת הגשה . פורסים את רבע האננס הנותר לפרוסות דקות . שוטפים את התותים , מסירים את העוקצים , וחתכים לרבעים . מוסיפים את פרוסות האננס ואת רבעי התותים למחית האננס המתובלת , ומקררים היטב לפני ההגשה
מגיש: amitsur
מקור:
שתף את המתכון