הוראות הכנה
מרכיבים
1 אננס גדול ( כ- 2 ק"ג )
1 כף סוכר
¼ כפית מלח
1 כפית גרגרי פלפל שחור שלמים
¼ כפית זנגביל טחון
1/8 כפית ציפורן טחונה
1/8 כפית קינמון טחון
1/8 כפית פלפל אנגלי טחון
מיץ מלימון אחד
2 כוסות תותי שדה
אופן ההכנה
מסירים את ציצת העלים מהאננס , וחותכים אותו לרבעים לאורכו . מוציאים את הליבה וקולפים . קוצצים 3 מרבעי האננס , ומרסקים במעבד מזון למחית חלקה . מסננים את המחית במסננת עדינה . מערבבים את מחית האננס עם סוכר , מלח , גרגרי פלפל , תבלינים ומיץ לימון , ומעבירים לקערת הגשה . פורסים את רבע האננס הנותר לפרוסות דקות . שוטפים את התותים , מסירים את העוקצים , וחתכים לרבעים . מוסיפים את פרוסות האננס ואת רבעי התותים למחית האננס המתובלת , ומקררים היטב לפני ההגשה
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
