הוראות הכנה
מרכיבים
30 יחידות אספרגוס
לקרם עירית:
1 כוס מיונז ביתי
1 כוס יוגורט
1 חבילת עירית קצוצה
2 שיני שום
1 כף מיץ לימון טרי
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
קערה עם מי קרח
אופן ההכנה
1. מכינים את קרם העירית: מערבבים את כל החומרים, טועמים ומתבלים.
2. קולפים את גבעולי האספרגוס בעזרת קולפן, משאירים את הקליפה ב5- הס"מ העליונים,
בתפרחת.
3. מרתיחים מים עם מלח בסיר גדול ומבשלים בהם את האספרגוס במשך 4 דקות. מפסיקים
את הבישול במי קרח ומייבשים את האספרגוס על מגבת מטבח.
4. על צלחת הגשה גדולה יוצקים מעט קרם עירית, ומעליו מסדרים את גבעולי האספרגוס.
5. בתאבון
מגיש:
מקור: שף יונתן רושפלד
שתף את המתכון
