חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


אצבעות שניצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אצבעות שניצל
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 חזה עוף
4 שיני שום כתוש
½ כפית מלח
¼ כפית מונוסודיום גלוטמט (לא הכרחי)
¼ כפית סוכר
1 כף רוטב סויה
1 ביצה
½ כוס קמח
¼ כוס מים או יותר לפי הצורך
פירורי לחם
אופן ההכנה
1. לחתוך את החזה לרצועות בעובי של 1 ס"מ ולתבל . להכניס למקרר
ל - 12 שעות.
2. לטרוף את הביצה עם הקמח והמים עד לקבלת בלילה הומוגנית
וסמיכה אך ניגרת.
3. להכניס לבלילה את רצועות העוף ולערבב לכיסוי מלא של הרצועות.
4. להוציא את הרצועות מהבלילה ולהעביר לכלי עם פירורי הלחם ולעטוף
את הרצועות בפירורים.
5. לטגן ב"צ'יפסר" או בשמן עמוק עד הרצועות יזהיבו.
מגיש: simong
מקור:
שתף את המתכון