חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ארטישוק ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון קיבלתי מצופי שהיא מזכירה במקום עבודתי,בני משפחתי נהנו לכן אני משתף גם אתכם.
ארטישוק ממולא
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

את המתכון קיבלתי מצופי שהיא מזכירה במקום עבודתי,בני משפחתי נהנו לכן אני משתף גם אתכם.
הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
תחתיות ארטישוק סנפרוסט
2 בצלים מגורדים
שום כתוש
פטרוזיליה
כף אבקת מרק פטריות
2 ביצים
מלח,פלפל שחור
כמון
כף פירורי לחם
קמח
שמן
לרוטב:
2 בצלים קצוצים
2 כפות רסק עגבניות
כף מרק עוף
מלח,פלפל שחור
כפית סוכר(מי שאוהב)
שמן
אופן ההכנה
1.יש לערבב 2 הבצלים המגורדים בבשר טחון,שום כתוש,פטרוזיליה,כמון,אבקת מרק בצל, ,2 ביצים,פירורי לחם,מלח,פלפל שחור.
2.שמים כמות מהעיסה על תחתית הארטישוק ולמעוך לארטישוק, ולגלגל בקמח.
3. מטגנים בשמן את הארטישוק הממולא מצדו של הבשר.
הכנת הרוטב:
מטגנים את הבצלים בשמן מוסיפים רסק עגבניות,כוס וחצי מים, מרק עוף,מלח,פלפל שחור. כאשר הרוטב חם מניחים את הממולאים בסיר ומבשלים על אש קטנה כ- 30 דקות.מפזרים סוכר.
מגיש: קיבי
מקור: צופי דקמחי
שתף את המתכון