הוראות הכנה
מרכיבים
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
תחתיות ארטישוק סנפרוסט
2 בצלים מגורדים
שום כתוש
פטרוזיליה
כף אבקת מרק פטריות
2 ביצים
מלח,פלפל שחור
כמון
כף פירורי לחם
קמח
שמן
לרוטב:
2 בצלים קצוצים
2 כפות רסק עגבניות
כף מרק עוף
מלח,פלפל שחור
כפית סוכר(מי שאוהב)
שמן
אופן ההכנה
1.יש לערבב 2 הבצלים המגורדים בבשר טחון,שום כתוש,פטרוזיליה,כמון,אבקת מרק בצל, ,2 ביצים,פירורי לחם,מלח,פלפל שחור.
2.שמים כמות מהעיסה על תחתית הארטישוק ולמעוך לארטישוק, ולגלגל בקמח.
3. מטגנים בשמן את הארטישוק הממולא מצדו של הבשר.
הכנת הרוטב:
מטגנים את הבצלים בשמן מוסיפים רסק עגבניות,כוס וחצי מים, מרק עוף,מלח,פלפל שחור. כאשר הרוטב חם מניחים את הממולאים בסיר ומבשלים על אש קטנה כ- 30 דקות.מפזרים סוכר.
מגיש:
מקור: צופי דקמחי
שתף את המתכון
