חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


"ארנצ`יני"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השם ארנצ`יני, פירושו באיטלקית- תפוזים קטנים, ואכן הצורה והצבע של כדורי האורז הממולאים האלה לאחר טיגון הולמים את שמם
"ארנצ`יני"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השם ארנצ`יני, פירושו באיטלקית- תפוזים קטנים, ואכן הצורה והצבע של כדורי האורז הממולאים האלה לאחר טיגון הולמים את שמם
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גרם (כוס אחת ) אורז ריזוטו (עגול)
300 מ"ל (כוס אחת ועוד 4 כפות) מרק עוף
1/4 כוס יין לבן יבש
30 גרם גבינת פרמז'ן מגוררת
100 גרם מוצרלה מגוררת
מעט שמן זית
15 גרם חמאה
40 גרם זיתי קלמטה מגולענים וקצוצים
2 גבעולי פטרוזיליה (רק העלים) קצוצים
ביצה טרופה
פירורי לחם
אופן ההכנה
1. מחממים שמן זית בסיר, מוסיפים את האורז ומערבבים היטב במשך שתי דקות.
2. מוסיפים את היין ובוחשים כל הזמן.
3. מוסיפים לאט את המרק, ומערבבים עוד כ- 20 דקות עד שהאורז מבושל בדרגת "אל דנטה".
4. מוסיפים את הגבינות ומערבבים.
5. מורידים מהאש, מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מניחים לתערובת להתקרר.
6. מוסיפים את תערובת הזיתים והפטרוזיליה, ומערבבים לתערובת אחידה.
7. יוצרים כדורים קטנים, מגלגלים בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם (כמו שמכינים שניצל).
מטגנים בשמן עמוק עד שהכדורים מזהיבים.
מגיש: יוסף ל
מקור: המתכון באדיבות מסעדת פסטה מיה
שתף את המתכון