חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בגט מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בגט מוקרם בתנור יאמי
בגט מוקרם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בגט מוקרם בתנור יאמי
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בגטים
2 כפות מיונז
200 גרם גבינת קשקבל מגורדת
100 גרם גבינה בולגרית קשה מגורדת
1 כוס כרוב קצוץ
1 כפית זעתר
קמצוץ מלח
קמצוץ פלפל שחור
אופן ההכנה
מחממים את תנור האפייה ל-180°c.
חותכים את הבגטים לשניים וכל בגט חוצים באמצע.
מערבבים את המיונז עם הכרוב ומורחים בהם את הבגטים
מפזרים על כל בגט את הבולגרית ומעל את הגבינה הצהובה את הזעתר המלח והפלפל
כשהתנור חם מכניסים את 4 החצאים על תבנית אפיה .
10 דקות עד שהנל מבעבע .
בתיאבון!
מגיש: ofer1313
מקור: אישי
שתף את המתכון