הוראות הכנה
מרכיבים
כוס בצל קצוץ
חצי כוס גבעולי סלרי קצוצים
סלסלת פטריות שמפיניון
3 כוסות עדשים מונבטות
רכוס וחצי אגוזי מלך
200 גרם רסק עגבניות
12 כפות גדושות זרעי פשתן טחונים
ק6 כפות גדושות נבט חיטה
10 שיני שום
4 כפות טחינה מלאה
4 כפות מים
4 כפות רוטב סויה
10-6 כפות שמרי בירה
5 כפות חומץ תפוחים
חצי צרור בזיליקום טרי
כפית וחצי מלח
כפית וחצי פלפל שחור
אופן ההכנה
קוצצים את הפטריות ומאדים עם הבצל והסלרי הקצוצים.
קוצצים את העדשים והאגוזים ומערבבים את כל הרכיבים.
יוצרים קציצות (מומלץ להיעזר בטבעת בקוטר 10 ס"מ) ומניחים על נייר אפייה או תבנית מעט משומנת.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
הופכים את הבורגר ואופים 15 דקות נוספות.
מגיש:
מקור: אריה רווה
שתף את המתכון
