חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בורגר עדשים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בורגר עדשים ופטריות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
כוס בצל קצוץ
חצי כוס גבעולי סלרי קצוצים
סלסלת פטריות שמפיניון
3 כוסות עדשים מונבטות
רכוס וחצי אגוזי מלך
200 גרם רסק עגבניות
12 כפות גדושות זרעי פשתן טחונים
ק6 כפות גדושות נבט חיטה
10 שיני שום
4 כפות טחינה מלאה
4 כפות מים
4 כפות רוטב סויה
10-6 כפות שמרי בירה
5 כפות חומץ תפוחים
חצי צרור בזיליקום טרי
כפית וחצי מלח
כפית וחצי פלפל שחור
אופן ההכנה
קוצצים את הפטריות ומאדים עם הבצל והסלרי הקצוצים.
קוצצים את העדשים והאגוזים ומערבבים את כל הרכיבים.
יוצרים קציצות (מומלץ להיעזר בטבעת בקוטר 10 ס"מ) ומניחים על נייר אפייה או תבנית מעט משומנת.
אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות.
הופכים את הבורגר ואופים 15 דקות נוספות.
מגיש:
מקור: אריה רווה
שתף את המתכון