הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם בצק עלים מרודד לעובי של פחות מחצי ס"מ
125 גרם גבינה בולגרית למריחה
2 כפיות רוטב פסטו
1 ביצה טרופה
מעט קצח ומלח גס
אופן ההכנה
מערבבים היטב את הגבינה עם הפסטו. קורצים עיגולים בקוטר של כ-10 ס"מ מהבצק בעזרת כוס או חותכ מיוחד לכך. מניחים כפית מהגבינה במרכז כל עיגול ומקפלים לשניים תוך הידוק הקצוות. חוזרים על הפעולות עד שנגמרת המלית. טובלים את כל כיסוני הבצק בביצה הטרופה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. זורים על הבורקס מעט קצח ומלח גס ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך כחצי שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
