הוראות הכנה
מרכיבים
בצק עלים מוכן
2 בצלים בינוניים קצוצים
חבילת פטריות חתוכות
חצי קילו בשר טחון
תבלינים
אופן ההכנה
מטגנים את הבצלים עם הפטריות ואחר כך מוסיפים את הבשר הטחון נותנים לזה להתבשל טוב.
מוסיפים תבלינים כמו פפריקה מתוקה, מלח, חוויג' אחרי שמטגנים הכל ביחד על האש ורואים שהכל נהיה מבושל מורידים מהאש.
אחרי שהפשרנו את הבצק, חותכים לריבועים, שמים מהמילוי בכל ריבוע וסוגרים למשולש כך ממלאים את כל התבנית מורחים ביצה מעל ומפזרים שומשום.
מכניסים לתנור בחום בינוני (180 מעלות) בערך 30 דקות.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
