הוראות הכנה
מרכיבים
4 בטטות
1/3 כוס שמן זית
מלח
50 גרם חמאה
6-7 גבעולי בזיליקום טרי
2 כפות גרגירי כוסברה.
אופן ההכנה
1. שוטפים את הבטטות היטב היטב במים עם סבון.
חורצים בהן חריצים כאילו שחותכים טבעות, אולם משאירים אותן מחוברות בחלק התחתון.
לוחצים על הבטטות, כדי לפרוס אותן בצורת מניפה, מבלי להפריד את הפרוסות.
2. שופכים על הבטטות כמות נדיבה של שמן זית ומכניסים לתנור בחום גבוה למשך כחצי שעה, או עד שהבטטות מתרככות.
3. מחממים במחבת חמאה ומטגנים בה ארבע שיני שום מרוסקות וגרגירי כוסברה.
שופכים את החמאה על הבטטות אחרי שמוציאים אותן מהתנור ומפזרים מעל כמות נדיבה של עלי בזיליקום.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון
