הוראות הכנה
מרכיבים
בטטות קטנות, כמספר הסועדים
½ שקית שמנת מתוקה
2 כפות חרדל
מעט שמן זית
אופן ההכנה
1. שוטפים היטב את הבטטות וחותכים אותם לפרוסות בעובי כ-3 מ"מ כל אחת. חותכים את
הפרוסות רק עד כ-80 אחוז מעובי הבטטה ולא מפרידים אותן לחלוטין.
2. שופכים על כל בטטה מעט שמן זית ומכניסים לתנור בחום של 200 מעלות לשעה לפחות, או
עד שהבטטות מתרככות.
3. מרתיחים את השמנת, מוסיפים לתוכה את החרדל ומערבבים עד שהחרדל נמס לחלוטין.
4. שופכים את הרוטב על הבטטות המוכנות ומניחים בצלחת ליד נתח העגל ביין.
מגיש:
מקור: בשיתוף עם - אתר האוכל של ג`אקומו
שתף את המתכון
