הוראות הכנה
מרכיבים
ק"ג בטטות קלופות ובפרוסות של ס"מ 1
2-3 בצלים חתוכים לרבעים
למשרה
125 מ"ל דבש דבורים
2 כפות חומץ בלסמי
2 כפות חרדל גרגרים
כף מים
כף ג'ינג'ר מגורר
כף שמן אגוזים - אופציה
אופן ההכנה
1. מערבבים חומרי משרה בקערה גדולה ושמים בה את הבצל והבטטות.
2. מעבירים לתבנית אפיה, עוטפים בניר אלומיניום ושומרים את המשרה.
3. אופים בתנור בחום בינוני כשעה ואז מוציאים את עטיפת האלומיניום והופכים את הבטטות.
4. ממשיכים לאפות בחום גבוה מעט יותר תוך הרטבת הירקות במשרה שנשאר עד שהבטטות רכות ושחומות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
