הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח לבן ללחם
15 גר' שמרים
50 גרם סוכר
75 גרם מלח דק
חצי ליטר מים פושרים
אופן ההכנה
לשים את כל המרכיבים יחד במיקסר עד לקבלת בצק הומוגני. מוציאים את הבצק ויוצרים גלילים בקוטר של 15 מ"מ, חותכים באורך 15 ס"מ ומגלגלים לצורת בייגל. מניחים לתפיחה עד כמעט פי 2 מהגדול המקורי ומכניסים למקרר ללילה.
למחרת מרתיחים סיר גדול עם מים ולאחר הרתיחה מנמיכים את האש. מחממים תנור ל- 180 מעלות. מכניסים למים את הביגל לבישול של דקה, מוציאים בזהירות ומפזרים על הבייגל שומשום, או פרג או קצח או בצל מטוגן ועוד. מסדרים בתבנית ומכניסים לתנור עד לקבלת גוון זהוב.
מגיש:
מקור: מסעדת בייגל אמריקה
שתף את המתכון
