הוראות הכנה
מרכיבים
קילו פילה בקר חתוך לקוביות של ס"מ וחצי בעובי
5 כפות שמן זית
מלח
פלפל שחור גרוס
100 גרם אגוזי לוז קלויים קצוצים גס
50 גרם אגוזי קשיו קצוצים גס
כוס חתיכות אננס משומר
כוס יין אדום
אופן ההכנה
מחממים מחבת עם שמן הזית, מוסיפים את הבשר, ומטגנים קלות. מוסיפים מלח ופלפל שחור ,מערבבים ומטגנים כ 3דקות .
מוסיפים את האגוזים ומערבבים היטב .
מוסיפים את היין מערבבים היטב, ומוסיפים את האננס .מערבבים ומבשלים כ 3 דקות נוספות .
ומגישים חם .
בתאבון!!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון
