חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ביצה אפויה בלחמנית ביס - מרתק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בא לכם משהו שונה לארוחת בוקר או שהאורחים בדרך מתכון זריז טעים ושובה את החיך br ואת העין brולמי שלא עצל הוספתי מתכון ללחמניות ביס
ביצה אפויה בלחמנית ביס - מרתק
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בא לכם משהו שונה לארוחת בוקר או שהאורחים בדרך מתכון זריז טעים ושובה את החיך br ואת העין brולמי שלא עצל הוספתי מתכון ללחמניות ביס
הוראות הכנה
מרכיבים
8 לחמניות ביס
8 ביצים
2 כפות (20 ג') גבינה צהובה מגוררת - עדיף פארמיג'יאנו
1 כפית חמאה (10 ג')
4 כפות חלב (40 מ"ל)
מלח, פלפל
מצרכים ללחמניות
1 ק"ג קמח
1/4כוס שמן רגיל
1/2 כף מלח
4 כפיות סוכר
1כף שמרים יבשים
או
40 גר' שימרית
3 כוסות מים פושרים
לציפוי
ביצה טרופה
אופן ההכנה
1. מורידים את כיפת הלחמניה.
2. מוציאים את תוכנה לתוך קערה מוסיפים את החלב והגבינה הצהובה ומערבבים היטב
3.מחממים תנור ל200 מעלות.
4.ממלאים את הלחמניות בכפית מהמלית.
5.שוברים ביצה לתוך כל אחת מהלחמניות.
6.מפזרים מלח ים ופלפל שחור.
7. מרפדים תבנית בנייר אפיה ומסדרים את הלחמניות.
8. מכניסים לתנור ואופים בחום 200 מעלות כעשר דקות
עד שהלבן נקרש.
להגיש חם.
אופן הכנת הלחמניה
1.לערבב את כל חומרי העיסה ולאחר שמתקבלת עיסה אחידה להתפיח כשעה.
2.יוצרים לחמניות עיגולים, בגודל כדור פינג פונג ומניחים על נייר אפיה במגש להתפחה שניה כשעה נוספת.
3.לפני האפיה מורחים בביצה ולפזר כל ציפוי רצוי ולאפות על חום גבוה (200) מעלות למשך 20 דקות.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: ניצנה גרי
שתף את המתכון