הוראות הכנה
מרכיבים
מעט שמן
4 עלי סיגרים קפואים
4 ביצים
מלח ופלפל שחור
אופן ההכנה
משמנים מחבת טפלון בינונית במעט שמן ושוטחים בה את עלה הסיגר.
פותחים ביצה ומניחים ברבע העליון של הבצק.
מתבלים במלח ופלפל.
מטגנים כ-3 דק' עד שהבצק מזהיב והחלמון מתייצב. מקפלים את שני צדי הבצק על הביצה ומגישים מיד.
אפשר להניח על הבצק פרוסת גבינה צהובה (חלבי) פטריות פרוסות או עשבי טיבול קצוצים ולאחר מכן את הביצה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
