חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצ'ס במילוים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתיות טעימת בכל מילוי שתבחרו. brתמיד כיף להפתיע את בני הבית ובמיוחד בשבועות.
בלינצ'ס במילוים שונים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

חביתיות טעימת בכל מילוי שתבחרו. brתמיד כיף להפתיע את בני הבית ובמיוחד בשבועות.
הוראות הכנה
מרכיבים
6 ביצים
6 כפות סוכר
2 כוסות קמח
2 ועוד 1/2 כוסות מים [אפשר חלב]
2 כפות שמן
1 שקית סוכר וניל [לא חובה]
מילוי:
ישנן מילוים שונים כמו:
מריחת שוקולד, ריבה, לפורר חלבה וכו'.
ישנן מילוים מגבינה:
1. לערבב 250 גרם גבינה לבנה 9%/5% עם 50 גרם צימוקים קטנים ו 3 כפות סוכר.
2. לרסק 350 גרם גבינה מלוחה מסוגים שונים [חמד,ברינזה,צפתית] ולערבב ביצה טרופה.
3. לערבב 250 גרם גבינה לבנה 5%/ 9% עם כף קורנפלור, 2 כפות סוכר, קליפת לימון מגורד.
לאחר המילוי וסגירת החביתית ניתן לזרות סוכר טחון או סירופ שוקולד .
4. ניתן למלא בפיטריות, דבדבנים מסוכרים, פירות יבשים קצוצים מכמה סוגים.
אופן ההכנה
לצקת את המים /החלב לתוך קערת מערבל.
להוסיף 1 כוס קמח ולערבל היטב, להוסיף גם את הכוס השניה ולהמשיך לערבל במהירות בינונית עד שכל הגושים נעלמים.
להוסיף ביצים שטרפנו בכלי אחרולערבב היטב.
להוסיף 6 כפות סוכר, שמן, סוכר וניל והמשיך לערבל.
לחמם מחבת טפלון בקוטר 16 עד 18 ס"מ(אש בינונית) ולמרוח מעט שמן/חמאה/מרגרינה
בעזרת חתיכת צמר גפן או מברשת בזהירות על כל שטח המחבת כולל חצי תחתון של הדפנות .
לצקת כף מצקת מהבלילה לתוך המחבת וזאת תוך כדי סיבוב המחבת ופיזור שווה של הבלילה.
כאשר הדפנות מזהיבות לנתק את החביתית מן המחבת ולהפוך לצד שני למשך כדקה (עד שהחביתית מצהיבה).
אפשר לא להפוך לצד שני בתנאי שמגנים לאחר מילוי [תלוי בסוג מילוי שנבחר].
למלא במילוי הרצוי, לקפל מעט מהצדדים ולגלגל בהידוק לגלילה.
חביתית לא מטוגנת מצד שני מתאימה למילוי גבינה מלוחה, למלא, לטגן ולהגיש עם שמנת חמוצה מעל.
בתיאבון.
מגיש: רינת ספיר
מקור: ביתי
שתף את המתכון