הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוחי אדמה
בצל
קופסת שימורים - פטריות
חבילת מצה
3 ביצים
מלח
פלפל
אופן ההכנה
1. מבשלים תפוחי אדמה.
2. מטגנים על מחבת את הבצל ואת הפטריות.
3. להכין פירה ולשפוך פנימה את הפטריות והבצל ולערבב , לשים מלח ופלפל.
5. את המצה יש לכניס לכלי רחב עם מים לדקה , להוציא ולשים בתוך מגבת רטובה.
להתחיל לעבוד איתה כאשר מרגישים שניתן לקבל אותה בלי לשבור.
6. מחלקים את המצה ל2 , ובחצי בקצה שמים עם כף את המילוי של תפוחי אדמה ומגלגלים.
7. טורפים את הביצים בתוך כלי ומכיניסים את המצה המגולגלת לתוך הביצה מגלגים ולמחבת למספר דקות עד ההזהבה .
8. אוכלים ונהנים.....
מגיש:
מקור: סבתא
שתף את המתכון
