הוראות הכנה
מרכיבים
קמח תפוח אדמה כשר לפסח
4 ביצים
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
1 אבקת אפיה כשר לפסח
כוס מים
כפית סוכר
קורט מלח
100 גרם בשר טחון כשר לפסח
פיטריות מי קופסת שימורים כשר לפסח
שמנת פרווה
2 בצלים
חצי כוס שמן
מרק עוף
אופן ההכנה
מחבת גדולה שמים על אש בינונית.
לוקחים קערה ושמים את את 2 כוסות קמח תפוחי אדמה.
מוסיפים כפית סוכר , קורט מלח.
מוסיפים כוס מים וחצי כוס שמן
מוסיפים את ביצים אחת, אחת לתוך קערה ובוחשים.
בעזרת כף של מרק מערבבים ויוצקים למחבת בצורת עיגול.
מאדים בצל בסיר. מוסיפים את הבשר עם 2 כפות שמן ומשחימים תוך ערבוב.
מניחים בצד לקרור.
ממלאים את ה"בלינצס" בתבנית פיירקס או תבנית חד פעמית.
לרוטב פיטריות :
לוקחים חצי קמח תפוחי אדמה לוקחים שמנת פרווה , 1 בצל , מרק עוף. קוצצים ומוסיפים פיטריות 2 כפות שמן . מבשלים על להבה נמוכה בסיר קטן
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
