חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בלינצס (שטרודל) מעלי פילו ממולא גבינה וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק הפילו העדין במילוי מתקתק ועדין של גבינה וצימוקים בניחוח וניל
בלינצס (שטרודל) מעלי פילו ממולא גבינה וצימוקים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בצק הפילו העדין במילוי מתקתק ועדין של גבינה וצימוקים בניחוח וניל
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חבילה עלי פילו או חבילה לעלי סיגרים
1 חבילת חמאה
למילוי
125 ג"ר גבינה לבנה רכה
250 ג"ר גבינה לבנה מסוג טוב טעם טובורג (גבינה קשה ללא טעם)
1 ביצה
1-2 כף סוכר
50 ג"ר צימוקים
קמצוץ מלח
מעט תמצית וניל
אבקת סוכר
אופן ההכנה
1.ממיסים במיקרו את החמאה
2.מברישים היטב את עלי הפילו בחמאה (כל עלה בנפרד) 3 עלים לכל קבוצה
3.חותכים כל קבוצה למלבנים בגודל 10X15 ס"מ
4.ממלאים כל מלבן במילוי (כף +) לערך
5.מקפלים את הקצוות כלפי פנים, כדי שהמילוי לא יברח, ואז מגלגלים כמו סיגר עבה.
( בשלב זה אפשר להקפיא, ולאפות רק לפני ההגשה ).
6.מחממים את התנור ל 180 מעלות.
7.מרפדים תבנית אפיה בנייר אפיה מסדרים את הבלינצס ומורחים היטב בחמאה
8.אופים את הגלילים כ-10 דקות, או עד שהם מזהיבים
9.להגשה מקררים לחם החדר ומפזרים מעט אבקת סוכר
למילוי :
בקערה מערבבים היטב את כל חומרי המילוי והביצה עד לקבלת עיסה אחידה
נ.ב. ניתן לפזר מעט קינמון מעורבב בסוכר חום על עלי הפילו לפני האפיה
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח עצמי
שתף את המתכון