הוראות הכנה
מרכיבים
½ ליטר חלב
2 כפיות סוכר
קורט מלח
1 כוס קמח
3 ביצים
מיקסר
שמן טיגון
אופן ההכנה
שמים חלב, ביצים, מלח וסוכר בקערה ומערבלים עם מיקסר עד שהביצים מתערבבות היטב עם החלב.
מוסיפים את הקמח בהדרגה וממשיכים לערבב במיקסר עד שכל הקמח נגמר ועד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים.
מחממים את השמן 5-7 דקות במחבת, מוסיפים ל"עיסה" מערבבים היטב.
לוקחים מצקת ויוצקים כל פעם לאמצע המחבת. משטחים באופן אחיד את ה"עיסה" על כל שטח המחבת, מטגנים מכל צד כ-2 דקות על אש גבוהה.
בתיאבון.
מגיש:
מקור: בית
שתף את המתכון
