חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


במיה בתנור..
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מהמם עושה כמעט כל שבוע
במיה בתנור..
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מהמם עושה כמעט כל שבוע
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם במיה,(להוריד לה את הראש)
חצי חזה עוף, פרוס לרצועות או חתיכות קטנות , אפשר עם שוקיים או כרעים.
רבע כוס שמן זית,
עגבניה גדולה ובשלה,
4-5 שניי שום,
מלח , פלפל, כמון, פפריקה מתוקה, או כל תבלין אחר שאוהבים.
כף -שתיים רסק עגבניות.
אופן ההכנה
לשים בסיר רבע כוס שמן זית, לטגן את הבמיה (כל פעם לשים קצת כדי שהן לא ימעכו), להוצא מהשמן לשים במסננת לסינון שמן עודף, באותו הסיר עם שאריות השמן לטגן כמה שני שום פרוסות , להוסיף חתיכות קטנות של חזה עוף, לטגן טיפה ביחד, לגרר בפומפיה עגבניה גדולה בשלה ולהוסיף, להביא לרתיחה של מ'ס דקות להוסיף כף רסק עגבניות מלח פלפל כמון או כל תבלין שאוהבים. לסדר את הבמיה בתבנית לתנור (פיירקס גם טוב) לשפוך מעל את הרוטב להוסיף מים חמים לכיסוי ולהכניס לתנור בחום גבוה עד שהבמיה רכה והרוטב סמיך.
אם שמים כרעיים או שוקיים יש לתת להן בישול ארוך יותר בסיר על הגז ורק אחר כך להוסיפן לבמיה שבתבנית.
מגיש: סו-שף
מקור:
שתף את המתכון