הוראות הכנה
מרכיבים
350 גרם במיה נקיה
2 עגבניות מוצקות חתוכות לקוביות
חצי בצל פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
חצי פלפל צ'ילי קצוץ דק
1 כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
רבע כוס מים
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים את השמן בסיר קטן. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הבמיה ומטגנים יחד עוד כשתי דקות. מוסיפים את השום והצ'ילי ומערבבים יחד כדקה. מוסיפים את העגבניות, המים, המלח והפלפל ומבשלים יחד עם מכסה סגור כרבע שעה.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
