הוראות הכנה
מרכיבים
למנה
6 בננות בשלות
300 גרם אבקת סוכר
300 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים
2 קופסאות ליצ'י מקורר
חומרים לבלילה
4 ביצים
חבילת קמח תופח - 500 גרם
2 בקבוקי בירה רגילה
שקית אבקת אפיה
6 כפות אבקת סוכר
בקבוק שמן - לטיגון הבננות
אופן ההכנה
מערבלים במעבד מזון את כל החומרים ומכניסים לבמקרר למשך חצי שעה,לספיגת טעמים.
קולפים את הבננות.
מחממים את השמן בסיר עמוק
טובלים באבקת סוכר
טובלים בבלילה עם שיפוד עץ
ומטגנים עד להשחמה כ - 5-3 דקות .
מגיש:
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון
