חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בננה מטוגנת עם מייפל ליצי ואגוזי לוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה קיבלתי מסטודנט באוניברסיטת בן גוריון - קמפוס אילת
בננה מטוגנת עם מייפל ליצי ואגוזי לוז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון זה קיבלתי מסטודנט באוניברסיטת בן גוריון - קמפוס אילת
הוראות הכנה
מרכיבים
למנה
6 בננות בשלות
300 גרם אבקת סוכר
300 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים
2 קופסאות ליצ'י מקורר
חומרים לבלילה
4 ביצים
חבילת קמח תופח - 500 גרם
2 בקבוקי בירה רגילה
שקית אבקת אפיה
6 כפות אבקת סוכר
בקבוק שמן - לטיגון הבננות
אופן ההכנה
מערבלים במעבד מזון את כל החומרים ומכניסים לבמקרר למשך חצי שעה,לספיגת טעמים.
קולפים את הבננות.
מחממים את השמן בסיר עמוק
טובלים באבקת סוכר
טובלים בבלילה עם שיפוד עץ
ומטגנים עד להשחמה כ - 5-3 דקות .
מגיש: gilai
מקור: לא ידוע
שתף את המתכון