חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בננות מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ומפוארת, מתאימה בעיקר להכנה בארוחת ערב רומנטית.
בננות מטוגנות
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טעימה ומפוארת, מתאימה בעיקר להכנה בארוחת ערב רומנטית.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 בננות
מיץ סחוט מ- ¼ לימון
2 כפותת שקדים לא קלויים קלופים וקצוצים גס
1 כף חמאה
½ כוס שרי יבש
8 דובדבנים טריים ללא החרצנים (ניתן להשתמש גם במיובשים או במוחמצים: רק לייבש היטב את הנוזלים קודם)
½ מיכל שמנת מתוקה
1 כף סוכר
אופן ההכנה
חוצים את הבננות לאורכן וזולפים עליהן את מיץ הלימון (למניעת השחרתן). ממיסים את החמאה במחבת ומטגנים קלות את השקדים ומוציאים אותם לנייר סופג. באותה מחבת שמים את הבננות ומזהיבים אותן מכל הצדדים, לאחר מכן יוצקים עליהן את השרי ומבשלים עד שנוזלים מצטמצמים, מחזירים את השקדים וזורים אותם על הבננות, מוסיפים גם את הדובדבנים ומבשלים עוד כ- 2-3 דקות.
בנתיים מקציפים את השמנת המתוקה לקצפת יציבה. זורים על הבננות סוכר כאשר הן עדיין חמות ומגישים יחד עם הקצפת.
מגיש: m73
מקור: אוסף מתכונים אישי
שתף את המתכון