חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בסבוסה - עוגת סולת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בסבוסה - עוגת סולת מתוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח מונפה
1 וחצי כוס סולת
3 כפות שקדים או אגוזים קצוצים דק.
2 שקיות אבקת אפיה
6 ביצים
1 כוס שמן
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט
1 כוס ריבת תפוז פשוטה.
לסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון.
לקישוט:
חצאי שקדים מולבנים
אופן ההכנה
להכניס לקערה את כל החומרים נוזליים, לערבב היטב
להוסיף את החומרים היבשים.
לשמן תבנית פיירקס גדולה (20 על 30)
לצקת פנימה.
לאפות בחום 180 מעלות, עד שהעוגה מזהיבה יפה.
לשפוך את הסירופ שהוא חם (להמיס יחד את חומרי הסירופ על אש נמוכה), לחכות מעט ולחתוך למעויינים,
לקשט כל מעויין בחצי שקד מולבן.
בתאבון!
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון