הוראות הכנה
מרכיבים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח מונפה
1 וחצי כוס סולת
3 כפות שקדים או אגוזים קצוצים דק.
2 שקיות אבקת אפיה
6 ביצים
1 כוס שמן
1 וחצי כוסות מיץ תפוזים סחוט
1 כוס ריבת תפוז פשוטה.
לסירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מיץ מחצי לימון.
לקישוט:
חצאי שקדים מולבנים
אופן ההכנה
להכניס לקערה את כל החומרים נוזליים, לערבב היטב
להוסיף את החומרים היבשים.
לשמן תבנית פיירקס גדולה (20 על 30)
לצקת פנימה.
לאפות בחום 180 מעלות, עד שהעוגה מזהיבה יפה.
לשפוך את הסירופ שהוא חם (להמיס יחד את חומרי הסירופ על אש נמוכה), לחכות מעט ולחתוך למעויינים,
לקשט כל מעויין בחצי שקד מולבן.
בתאבון!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
