הוראות הכנה
מרכיבים
6 בצלים אדומים קטנים חצוים
6 בצלים לבנים קטנים חצוים
4 כפות סילאן
3 שיני שום
4 כפות שמן זית
4 כפות סויה
1 כף חומץ בלסמי
מלח גס
פלפל
1 כפית סוכר
2 ענפי רוזמרין
אופן ההכנה
1. מחממים את התנור ל -180°c.
2. מסדרים את הבצלים בתבנית כשהצד החתוך כלפי מעלה
3. מערבבים סילאן עם שום ,שמן זית, סויה וחומץ בלסמי יוצקים על הבצלים בעזרת כף.
4. מפזרים מלח גס ,סוכר,פלפל שחור ורוזמרין.
5. אופים כ 30 דקות עד שהבצל מתרככ ומזהיב, מקררים ומגישים.
מגיש:
מקור: עיתון
שתף את המתכון
