חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בצק בסיסי לניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניקוי מאכל פסטה מתפוחי אדמה טטעעייםם מאוד צורתו צורת הזית br מטובל ברוטבי פסטה למינהם עדין ומדהים
בצק בסיסי לניוקי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ניקוי מאכל פסטה מתפוחי אדמה טטעעייםם מאוד צורתו צורת הזית br מטובל ברוטבי פסטה למינהם עדין ומדהים
הוראות הכנה
מרכיבים
בצק ניוקי בסיסי
החומרים:
6 תפוחי אדמה גדולים
כוס אחת קמח לבן
2 כפות שמן זית
1 כפית מלח
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
1. קולפים את תפוחי האדמה ומבשלים אותם עד שהם מתרככים.
(ניתן במיקרו מנוקבים במזלג על קליפתם ל 8 דקות שוטפים ומקלפים)
מסננים את המים ומניחים להתקרר.
2. מועכים את תפוחי האדמה בכף מעץ. מוסיפים את שמן הזית והמלח.
כאשר נוצרה מחית ללא גושים, מוסיפים לאט את הקמח עד שנוצר בצק רך.
מניחים את הבצק בצד כשעה.
3. תולשים חתיכות קטנות מן הבצק ויוצרים מהן אצבעות באורך של כ-2 ס"מ.
4. מבשלים את הניוקי במים רותחים. עד שהם צפים.
מגישים עם רוטבי שמנת, כמו גורגונזולה, או שמנת וחלמונים, או שמנת וקליפת לימון.
אפשר גם עם רוטבי עגבניות ללא תכולה.
לקבלת גוון ירקרק מדהים להוסיף לבצק רוטב פסטו.
לקבלת גוון אדמדם של הניוקי ניתן להוסיף 2 כפיות פפריקה.
מגיש: giacommo
מקור:
שתף את המתכון