הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג קמח מנופה
1 כף שמרים יבשים
1 כף מלח
1/2 2 - 3 כוסות מים
אופן ההכנה
בקערה עמוקה מניחים את הקמח ומפזרים מעליו את השמרים. יוצרים גומה במרכז ובוזקים לתוכה את המלח. מתחילים לערבב וללוש ומוסיפים את המים בהדרגה תוך כדי לישה. ממשיכים ללוש היטב עד שהבצק אחיד וחלק ומשאירים לתפיחה כ- 20 דקות.
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק ל- 8-10 חלקים שווים, צרים מכל חלק כדור ומרדדים אותו לעיגול בקוטר 20 ס"מ.
אופים על סאג' או כפי שהסברתי בהקדמה.
מגיש:
מקור: מונה
שתף את המתכון
