הוראות הכנה
מרכיבים
1-ק"ג בצק עלים מרודד
1-ביצה טרופה
אבקת סוכר לקישוט
מילוי -1
5-תפוחי עץ גרנד
2-כפות סוכר
½-כפית קינמון
מילוי-2
1-צנצנת דובדבנים במיץ
2-כפות סוכר
מילוי -3
100-גרם קוקוס
150-גרם אגוזי מלך קצוצים
1-סוכר וניל
¼-כוס סוכר
אופן ההכנה
הכנת המילוי תפוחים-לקלף את התפוחים ולגרר בפומפיה גרידה גסה, להוסיף סוכר, הקינמון ולערבב היטב.
מילוי דובדבנים-לסנן את הדובדבנים מהנוזלים, להוסיף סוכר ולערבב.
מילוי אגוזים-לערבב יחד אגוזים, סוכר, סוכר וניל וקוקוס.
לחמם את תנור האפייה ל-200°c .
לפתוח בצק עלים מופשר ולחתוך ריבועים 10X10 ס"מ. להניח במרכז הבצק מילוי ולסגור במשיכה עדינה את ארבעת הקצוות בצורת מעטפה, להדק היטב.
להניח את המעטפות בתבנית מרופדת בנייר אפיה, למרוח בביצה טרופה ולאפות בתנור מחומם (200°c ) במשך 10-12 דקות{צבע חום זהב}.
לצנן ולהגיש כקינוח בתוספת אבקת סוכר.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
