חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בקר צלוי ברוטב בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קצת ירקות, הרבה בשר, מעט עבודה במטבח והתוצאות הטעימות מובטחות. בתיאבון. בשר בקר בתנור נראה תמיד כמו משהו לשפים בלבד. הנה מתכון פשוט לבית, נסו פעם אחת, ובטוח תלכו עליו שוב.
בקר צלוי ברוטב בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

קצת ירקות, הרבה בשר, מעט עבודה במטבח והתוצאות הטעימות מובטחות. בתיאבון. בשר בקר בתנור נראה תמיד כמו משהו לשפים בלבד. הנה מתכון פשוט לבית, נסו פעם אחת, ובטוח תלכו עליו שוב.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ראש שום
1 חבילת רוזמרין
1/4 בקבוק יין אדום יבש
2 קילו נתח פילה מדומה בקר
חצי כפית פלפל שחור
כף וחצי רוטב ברביקיו
4 כפות שמן זית
3 גבעולי סלרי
2 בצל
3 גזרים
2 כפות אבקת מרק בשר
חופן פטרוזיליה קצוצה
3 עלי חסה
אופן ההכנה
- מערבבים בקערה חצי ראש שום חתוך גס (אין צורך לקלף), את היין, 2 כפות שמן זית, פלפל שחור ואת הרוזמרין. מוסיפים את הבקר, מערבבים ומעבירים לכלי סגור וצפוף כמה שיותר.
- משרים במקרר 24 שעות.
- חותכים גס מאוד את הגזר, הסלרי ובצל אחד, ומסדרים בתבנית בתור מצע.
- מניחים על המצע את הבקר, מורחים בשאר שמן הזית.
- צולים בתנור על 250 מעלות למשך רבע שעה, מנמיכים את התנור ל-180 מעלות וממשיכים לצלות במשך שעה לדרגת מדיום.
- מניחים לבשר להתקרר קצת ופורסים אותו דק. את הפרוסות מניחים על מצע של חסה ומפזרים מעל בצל פרוס ופטרוזיליה קצוצה.
לרוטב:
מרתיחים בסיר את שארית המרינדה (לאחר סינון), את המיצים שבתבנית שהופרשו מהבשר, את רוטב הברביקיו ואת אבקת מרק הבשר. מערבבים עם מטרפה, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-3 דקות. בתאבון!
מגיש: lior
מקור: מתן קדר , אתר סקופ
שתף את המתכון