הוראות הכנה
מרכיבים
300 ג' שוקולד מריר
200 ג' חמאה
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח רגיל
4 ביצים
אופן ההכנה
ממיסים בסיר על אש נמוכה את השוקולד והחמאה.כשנמס לגמרי מורידים מהאש.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב.
מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב.
מוסיפים את הביצים אחת אחת כשמערבבים היטב כל פעם.
שמים בתבנית ומכניסים לתנור בחום בינוני 180 ל 10 דקות.
מוציאים ומקררים וחותכים לריבועים.
הבפנוכו יוצא קצת נוזלי ומאוד שוקולדי. אם רוצים ניתן להשאיר עוד 2-3 דקות בתנור שהבצק ייאפה לגמרי(פחות מומלץ לדעת ילדיי)
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
