הוראות הכנה
מרכיבים
200-גרם חמאה
300-גרם שוקולד מריר
3-ביצים
1-כפית אבקת אפיה
1-כוס אגוזי מלך או לוז קצוצים
קורט מלח
קליפה מגורר ומיץ סחוט מתפוז אחד
2-כוסות סוכר
1-כוס קמח
אופן ההכנה
להמיס בסיר, שוקולד ,חמאה והסוכר תוך כדי בחישה על להבה בינונית עד שהתערובת חלקה מהגושים ולהסיר מהאש.
לצנן כ 5 דקות ולהוסיף מלח, קליפה ומיץ התפוז, לערבב היטב, להוסיף ביצים ולהמשיך לערבב היטב{עדיף בכף עץ}, להוסיף קמח, אבקת אפיה ולהמשיך לערבב עד שגושי קמח נעלמים.
להוסיף אגוזים, לערבב מעט ולצקת את הבלילה בתבנית מרובעת בערך 30 על 30 ס"מ ומרופדת בנייר אפיה ולאפות בתנור מחומם ל 180°c במשך 30 דקות.
לצנן היטב, לכסות ולאחסן במקרר כ 4 שעות לפני הגשה.
לפרוס לריבועים יפים ולהגיש.
מגיש:
מקור: שלי
שתף את המתכון
