הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שוקולד מריר
250 גרם חמאה
4 ביצים בטמפ' החדר
1/2 1 כוסות (300 גרם) סוכר
6 כפות (60 גרם) קקאו
1 כוס גדושה (150 גרם) קמח
1/2 כפית מלח
200 גרם שוקולד לבן קצוץ גס
אופן ההכנה
ממיסים יחד שוקולד וחמאה.
במיקסר - מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דקות.
טורפים את קצף הביצים לתערובת השוקולד.
מנפים מעל התערובת קקאו, קמח ומלח וטורפים לתערובת אחידה ומבריקה, כחצי דקה. מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
אופים בחום של 180 מעלות כ-25 דקות, עד שהשוליים יציבים, תפוחים וסדוקים והמרכז עדיין רך.
מצננים לחלוטין לפני שפורסים לריבועים, אני שמה אותם במנג'טים.
חבל"ז
מגיש:
מקור: קרין גורן
שתף את המתכון
