חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


בראוניז פאדג' "חומיות"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניז שאי אפשר לסרב להם. פשוט גן עדן. טעימים ישר מהתנור, מהמקפיא, br לאחר חימום במיקרוגל או בפלטת שבת. מי שלא מכין אותם מפסיד בגדול......
בראוניז פאדג' "חומיות"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בראוניז שאי אפשר לסרב להם. פשוט גן עדן. טעימים ישר מהתנור, מהמקפיא, br לאחר חימום במיקרוגל או בפלטת שבת. מי שלא מכין אותם מפסיד בגדול......
הוראות הכנה
מרכיבים
¾ כוס שמן או חבילת מרגרינה מומסת
4 ביצים
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
1+ 1/3 כוסות קמח לבן או קמח מלא
1 כף אבקת אפיה
½ חבילת שוקולד ציפס (או חבילה שלימה בלי השוקולד המריר)
1 (או 2) חבילות שוקולד מריר, מומלץ "ורד הגליל" (כל חבילה 100 גרם)
אופן ההכנה
לחמם תנור ל- 180°c.
לערבב במיקסר , ביצים, שמן (או מרגרינה), וסוכר.
להוסיף קודם קקאו (שלא יהיה לכם בלגן במטבח) לערבב,
להוסיף קמח ואבקת אפיה, לערבב.
להוסיף שוקולד צ'יפס.
2 אפשרויות עם השוקולד המריר:
1) לשבור את השוקולד לקוביות ולשים במיקרוגל כדקה עד שחצי מומס, ואז לערבב עם הכל.
2)לשבור את השוקולד המריר לחתיכות קטנות בבלנדר ולערבב עם הכל.
לשמן תבנית בגודל 20X30 ס"מ. ניתן לפזר כמה חצאי קוביות שוקולד מריר.
לשים בתנור 30 דקות בלבד בחום 180°c.
מומלץ לחתוך שעה אחרי שיצא מהתנור ולשים במקפיא.
בתאבון!
מגיש: לאהתפארת
מקור:
שתף את המתכון