חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברוסקטה של סינטה כבושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של לחם טוב, סינטה כבושה בחומץ תפוחי עץ ופטל ורוטב קטיפתי של בזיליקום ודבש. חטיף פיתוי מושלם לערב רומנטי מלווה באלכוהול
ברוסקטה של סינטה כבושה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שילוב של לחם טוב, סינטה כבושה בחומץ תפוחי עץ ופטל ורוטב קטיפתי של בזיליקום ודבש. חטיף פיתוי מושלם לערב רומנטי מלווה באלכוהול
הוראות הכנה
מרכיבים
לברוסקטה:
פרוסה עבה של לחם כפרי לבן
1 שן שום
1 כף שמן זית
חומרים לפלפלים:
1 פלפל צהוב
1 פלפל אדום
למרינדת פלפלים:
1 ענף טימין
1 ענף רוזמרין
1 ענף אורגנו
1 שן שום אפויה
50 מ"ל שמן אגוזים
50 מ"ל שמן זית כתית מעולה
10 מ"ל חומץ בלסמי
1 בצל ירוק פרוס
למרינדת סינטה:
100 גרם סינטה פרוסה לרצועות דקות
25 מ"מ חומץ פטל
25 מ"מ סיידר
25 מ"מ חומץ שמפנייה
כף מלח אטלנטי
1 כף סוכר חום כהה
חומרים לקטיפת בזיליקום ודבש:
1 כף חרדל דוז'וין
1 כף דבש
20 עליי בזיליקום
2 ענפי שמיר
אופן ההכנה
1. מורחים את שן השום על פרוסת הלחם, מזליפים מעט שמן זית וקולים קלות בתנור
2. קולים את הפלפלים בתנור, קולפים וחותכים לרצועות
3. משרים את הפלפלים 24 שעות במרינדה
4. משרים את פרוסות הסינטה 24 שעות במרינדה
5. מעבדים את כל חומרי הקטיפה במכתש ועלי עד לקבלת מחית עם מרקם קטיפתי. גם מעבד מזון, או מג'ימיקס בשפת העם, יעשה את העבודה.
הרכבת המנה:
על גבי הברוסקטה מניחים מעט פלפל כבוש, מעל מניחים רצועת סינטה כבושה
ועליה נגיעה של קטיפת בזיליקום
מגיש: יוסף ל
מקור: המתכון באדיבות מסעדת רוני ג'יימס
שתף את המתכון