חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברנדי תפוזים וקפה (סברה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברנדי תפוזים וקפה (סברה) br br br br br br br br br :החומרים br5 תפוזים לקלוף רק את החלק הכתום br1 בקבוק ברנדי (לא משנה איכות) br11/2 כפיות נס קפה מומס br2 שקיות סוכר וניל מומס br(ניתן להחליף בקפה נמס בטעם וניל) br1/4 כוס סוכר מומס br br br br br brבכלי שניתן לאטום או לסגור היטב להשרות את כל החומרים פרט לסוכר למשך 7 - 10 ימים לנער מידי יום brלסנן (להוסיף הסוכר המומס) להעביר לבקבוק זכוכית שניתן לסגור . br brהערות: brמצויין לעוגות, סלטים, בשר עוף מוקפץ, כבד מטוגן, כבד קצוץ, brוכמובן לשתיה br br br br br br br br br
ברנדי תפוזים וקפה (סברה)
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברנדי תפוזים וקפה (סברה) br br br br br br br br br :החומרים br5 תפוזים לקלוף רק את החלק הכתום br1 בקבוק ברנדי (לא משנה איכות) br11/2 כפיות נס קפה מומס br2 שקיות סוכר וניל מומס br(ניתן להחליף בקפה נמס בטעם וניל) br1/4 כוס סוכר מומס br br br br br brבכלי שניתן לאטום או לסגור היטב להשרות את כל החומרים פרט לסוכר למשך 7 - 10 ימים לנער מידי יום brלסנן (להוסיף הסוכר המומס) להעביר לבקבוק זכוכית שניתן לסגור . br brהערות: brמצויין לעוגות, סלטים, בשר עוף מוקפץ, כבד מטוגן, כבד קצוץ, brוכמובן לשתיה br br br br br br br br br
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוזים לקלוף רק את החלק הכתום
1 בקבוק ברנדי (לא משנה איכות)
11/2 כפיות נס קפה מומס
2 שקיות סוכר וניל מומס
(ניתן להחליף בקפה נמס בטעם וניל)
1/4 כוס סוכר מומס
אופן ההכנה
בכלי שניתן לאטום או לסגור היטב להשרות את כל החומרים פרט לסוכר למשך
7 - 10 ימים לנער מידי יום
לסנן (להוסיף הסוכר המומס) להעביר לבקבוק זכוכית שניתן לסגור .
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון