ברנדי תפוזים וקפה (סברה) br br br br br br br br br :החומרים br5 תפוזים לקלוף רק את החלק הכתום br1 בקבוק ברנדי (לא משנה איכות) br11/2 כפיות נס קפה מומס br2 שקיות סוכר וניל מומס br(ניתן להחליף בקפה נמס בטעם וניל) br1/4 כוס סוכר מומס br br br br br brבכלי שניתן לאטום או לסגור היטב להשרות את כל החומרים פרט לסוכר למשך 7 - 10 ימים לנער מידי יום brלסנן (להוסיף הסוכר המומס) להעביר לבקבוק זכוכית שניתן לסגור . br brהערות: brמצויין לעוגות, סלטים, בשר עוף מוקפץ, כבד מטוגן, כבד קצוץ, brוכמובן לשתיה br br br br br br br br br
|
|
|
|
ברנדי תפוזים וקפה (סברה) br br br br br br br br br :החומרים br5 תפוזים לקלוף רק את החלק הכתום br1 בקבוק ברנדי (לא משנה איכות) br11/2 כפיות נס קפה מומס br2 שקיות סוכר וניל מומס br(ניתן להחליף בקפה נמס בטעם וניל) br1/4 כוס סוכר מומס br br br br br brבכלי שניתן לאטום או לסגור היטב להשרות את כל החומרים פרט לסוכר למשך 7 - 10 ימים לנער מידי יום brלסנן (להוסיף הסוכר המומס) להעביר לבקבוק זכוכית שניתן לסגור . br brהערות: brמצויין לעוגות, סלטים, בשר עוף מוקפץ, כבד מטוגן, כבד קצוץ, brוכמובן לשתיה br br br br br br br br br
|
הוראות הכנה
מרכיבים
5 תפוזים לקלוף רק את החלק הכתום
1 בקבוק ברנדי (לא משנה איכות)
11/2 כפיות נס קפה מומס
2 שקיות סוכר וניל מומס
(ניתן להחליף בקפה נמס בטעם וניל)
1/4 כוס סוכר מומס
אופן ההכנה
בכלי שניתן לאטום או לסגור היטב להשרות את כל החומרים פרט לסוכר למשך
7 - 10 ימים לנער מידי יום
לסנן (להוסיף הסוכר המומס) להעביר לבקבוק זכוכית שניתן לסגור .
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון
