חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ברנז'נה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ברנז'נה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
בשר אדום או עוף
כ-2 חצילים
3-4 שיני שום פרוסות
רסק עגבניות
פלפל ירוק (לא הכרחי)
מלח,פלפל שחור
שמן לטיגון
אופן ההכנה
לבשל את הבשר או העוף בסיר עם מעט נוזלים.
לפרוס אל החצילים לפרוסות בעובי כ- 1 ס"מ, לפזר עליהם מלח ולהשהות להוצאת הנוזלים.
לטגן את החצילים בשמן, ולשים אותם בסיר על הבשר המבושל.
לטגן את פרוסות השום עד להזהבה ולהוסיף אותם לסיר הבשר.
להוסיף לסיר קצת רסק עגבניות וקצת מים ולבשל הכל יחד (אפשר לטגן פלפל ירוק ולהוסיף),להוסיף מלח ופלפל שחור. מידי פעם לנענע את הסיר כך שהרוטב יכסה את כל המרכיבים.
מגיש: emma
מקור: אמא(מזי)
שתף את המתכון